STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Kata & Dani

Natural Wedding Decor - rustic, tree slice, crepes party

Ha lelkes menyasszonyt láttatok már, hát Kata igazán az volt. Már az első találkozásnál biztos voltam benne, hogy öröm lesz velük a munka, az a boldogság, kedvesség és izgatottság, ami csak úgy áradt belőle, a mai napig élénken él bennem. Minden ötletünket hihetetlen lelkesedéssel fogadta, így aztán nem volt nehéz dolgunk. :)

A szertartás Pusztazámor varázslatos, eldugott kastélyának kertjében került megrendezésre. Amikor először jártam ott, alig akartam hinni a szememnek, hogy micsoda kis ékszerdoboz van elrejtve. Már az épület önmagában gyönyörű, hihetetlenül erősen érződik rajta a múlt, ott sétálgatva szinte valami régi regényben érzi magát az ember. A kert pedig a hab a tortán. Hatalmas ősfák, gyönyörű, gondozott tisztás, és egy kis tó, amiben halak, békák és tavirózsák úszkálnak. Egyszerűen mesés.

Ebbe szeretett bele Kata és Dani is első látásra. Visszafogott, természetes dekorációt terveztünk, amivel nem zavarjuk meg a helyszín bombasztikus erejét. Mivel a szertartás elég korán volt, utána palacsinta partyt szerveztek a vendégeknek a tisztáson, Imádtam az ötletet. :)

Natural Wedding Decor - rustic, board

Natural Wedding Decor

Fotó: Károlyi Katalin

Natural Wedding Decor - rustic, tree slice, crepes party, green, white

Fotó: Károlyi Katalin

Natural Wedding Decor - rustic, tree slice, crepes party, green, whiteNatural Wedding Decor - rustic, tree slice, crepes party, green, whiteNatural Wedding Decor - rustic, tree slice, crepes party, green, whiteNatural Wedding Decor - rustic, tree slice, crepes party, green, white

Fotó: Károlyi Katalin

A vacsorára a közeli Abacus Hotelba utaztunk át, ahol egy merőben más hangulatot álmodtunk meg. Katáékról tudni kell, hogy imádják a színeket. Minél élénkebb, minél több, és ettől minél vidámabb, annál jobb. :)

Natural Wedding Decor - Just Married

Az asztalok tehát számok helyett színeket kaptak, az ültetés pedig a színek szerinti szektorokba történt. Dani kedvenc stadionját “rendeztük be” a szektorokkal, és mindenki névre szóló belépő jegyet kapott a vacsorához.

Natural Wedding Decor - colors, gold, sport, playful, annfield, seating, ticket

Natural Wedding Decor - colors, gold, sport, playful, pingpong, shooting, seating, ticket

Fotó: Fénylabor

A sport miatt a színek mellett az arany kapott még főszerepet. Mivel Kata sportlövő, Dani pedig pingpongozik, szerettek volna a vendégeknek valami ezzel kapcsolatos emléket adni. Így lettek az ültetőkártyák kis pingpongütők, amire Kata elhasznált töltényeit rögzítettük.

Natural Wedding Decor - colors, gold, sport, playful, pingpongNatural Wedding Decor - colors, gold, sport, playful, pingpongNatural Wedding Decor - colors, gold, sport, playful, pingpong, fingerprintNatural Wedding Decor - colors, gold, sport, playful, pingpong, shootingNatural Wedding Decor - colors, gold, sport, playful, pingpong, shooting, cake

Kata és Dani, nagyon örülünk, hogy megismertük Titeket, reméljük sokat hallunk még rólatok, és ezúton is kívánunk sok sikert és boldogságot az elkövetkező életetekhez! :)

Szertartás helyszín: Öreg Tölgy Kastély-Fogadó, Pusztazámor

Vacsora helyszín: Abacus Hotel, Herceghalom

Szervezés: Madarász Zsuzsi

Virág: Nagyrét-Virág

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu