STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Petra & Andris

pa

Rengeteg dolgot imádok a munkámban, de az egyik legjobb mindenképpen az, hogy fantasztikus embereket ismerek meg. Petráékról az első percben tudtam, hogy szuper esküvőjük lesz, stílusosak voltak, remek és határozott elképzelésekkel. Petrát azóta is imádom, sose fogom elfelejteni a közös munkát. <3

Mai napig emlékszem, ahogy felvázolta, hogy bisztrós hangulatot szeretne az esküvőn. Rajongtam a gondolatért. :) Első lépésként a meghívójukon kezdtünk dolgozni. Igazából ez is felejthetetlen élmény lett, mert konkrétan aznap, amikor a minta meghívókat mutattam volna meg nekik a Fiókában, megszületett a kisfiam. :) A találkozót eltoltuk, de remélem nem maradt bennük rossz élmény, hogy várniuk kellet pár napot… :)

Az eredmény egy egyszerű, letisztult, fekete-fehér, minimál grafikás meghívó lett. A helyszín és a dátum miatt a levendula fő szerepet kapott, ez már megjelent itt is.

3

Az esküvő helyszínéül szolgáló Hilltop Borászat lélegzetelállító, ráadásul gyönyörű időnk volt aznap. A szertartást a szőlőtőkékkel határolt dombtetőre terveztük.

pa_fotok_12pa_fotok_16

A bisztrós témához híven a vendégeket eligazító nyilakat is krétával feliratoztuk.

pa_fotok_10pa_fotok_13

A szertartás végén rizs helyett levendulaszórás volt.

pa_fotok_15

A vacsorateremben izzósorral, sok krétatáblával, gyertyákkal és kevés virággal hoztuk a bisztrós hangulatot.

pa_fotok_1pa_fotok_11pa_fotok_17

Tányér és evőeszközök helyett papír alátét volt minden terítéken, amire Petra és Andris életútját rajzoltam. :) Mindenki kapott egy kitöltendő jókívánságos lapot, a helyeket pedig Málnacukor kézműves nyalókára kötött cetlik jelezték.

pa_fotok_18

Természetesen egy nagy krétatáblán is ki volt írva a menü.

pa_fotok_5

A szuper hangulatos, kétszemélyes főasztal mögé is felrajzoltam az életutakat, ezt sajnos elég nehéz volt lefotózni, de remélem azért a hangulata átjön. :)

pa_fotok_6

pa_fotok_7

pa_fotok_8

Volt egy fotósarok is, újrahasznosított háttérrel, amire Petráék által kitalált szövegeket írtam.

pa_fotok_9

Végül mutatom a desszertasztalos fotókat, ahova este kikerült a torta is. :)

pa_fotok_2pa_fotok_3pa_fotok_4

Petráék esküvője számomra is örök élmény marad, köszönöm a bizalmat és a lehetőséget, hogy hozzájárulhattunk ehhez a naphoz. :)

Petra beszámolóját itt olvashatjátok: http://bohemeskuvo.hu/2015/10/16/petra-es-andris-levendulas-rezgos-bisztros-eskuvoje/

Fotók: a csodálatos Török-Bognár Reni

Helyszín: Hilltop Borhotel

Ceremóniamester: Pallagi Ákos

Torta: Rajcsányi Nóri

Nyalóka: Málnacukor kézműves nyalóka

Menyasszonyi ruha: Daalarna

Smink: Elekes Kata

Fodrász: Baráth Laci

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu