STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Reni & Peti

Reni és Peti esküvője szintén nagy kedvencem. Ebben mindenképpen szerepet játszik, hogy nagyon szeretem őket. :) Ezek ők. Nincs más mondanivalóm. :D

Fotó: Rafael Orczy Photography

Viccet félretéve, 2014-ben a 2015-ös évre Reni volt az első érdeklődő, azaz az akkori kilátások szerint a negyedik esküvő lett volna, amit valaha dekoráltunk. Teljesen odáig voltam, hogy jövő éves megkeresésünk van. :) Ráadásul amikor megtudtam, hogy erdei esküvőt terveznek, ugráltam örömömben.

Fotó: Török-Bognár Reni

Amikor pedig kezdtem őket megismerni, egyre jobban beleszerettem az esküvőbe: az erdő közelsége, a lazaság és hát a rock, totál lázba hozott. Rockos elemeket végül nem hoztunk be a dekorba, de megjelent a November Rain-es ruhában, és a bevonuló zenében (láttatok már ennyire menő dolgot? :D):

Szertartás után rizs helyett madáreledelt szórtak a friss házasokra, így később a madarak felcsipegethették a földről a magokat.

Fotó: Rafael Orczy Photography

Homoköntés helyett pedig fröccs szertartást végeztek: a bor és a szóda így elválaszthatatlanul eggyé vált, és még meg is lehetett inni utána.. :D

Fotó: Rafael Orczy Photography

Az asztalokat számok helyett erdei állatokkal jelöltük.

A köszönőajándékok pedig erdei állatos sütikiszúró volt, imádtam. :)

Fotó: Rafael Orczy Photography

Kívánok Nektek, Reni és Peti minden szépet és jót, maradjatok mindig ilyenek, mint ahogy megismertelek Titeket! :)

Reni beszámolóját itt olvashatjátok: http://bohemeskuvo.hu/2016/04/24/kicsi-kotetlen-erdei-reni-es-peti-eskuvoje-feluton-budapest-es-miskolc-kozott/

Stáblista:

Helyszín // Mátrafüred Sástó Kemping
Fotó // Rafael Orczy Photography és saját fotók
Gyűrűk: Niko Ékszer
Menyasszonyi ruha: Benes Anita, Daalarna
Vőlegény öltöny: Lord fashion öltönyszalon
Fodrász: Zádory Eszter
Smink: Ruszin Andrea
Menyasszony nyaklánc/karkötő: Soie Essentielle

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu