Masterclass

A masterclass sorozatunk három izgalmas területet ölel fel három külön találkozás alkalmával. Az egyik a táblakészítéssel foglalkozik, a másik a meghívó készítés rejtelmeibe avat be, a harmadik pedig a rendezvények izgalmas virág világát mutatja be.

Kisdió x NWD masterclass – Táblakészítés

65 000 Ft

Érdeklődés, jelentkezés: masterclass@naturalweddingdecor.hu

Tarts velünk az egész napos masterclass képzésünkön, ahol @Kisdió Lindával beavatunk benneteket a táblakészítés rejtelmeibe. Megmutatjuk a betűkanyarintás minden csínját, hogy bátran belefoghass, bármilyen téma kapcsán az alkotásba, legyen szó szülinapról, babaköszöntő partiról, évfordulóról vagy akár esküvőről.

Ha nincs tapasztalatod, akkor se habozz a jelentkezéssel, a kurzust minden előképzettség nélkül sikeresen teljesíteni tudod.

Az eszközök miatt sem kell aggódnod, mindenről gondoskodunk, sőt ajándékokkal, alapanyagokkal és minden szükséges kellékkel ellátunk, hogy otthon is alkothass. Az elméleti alapok után készítünk egy kisebb és egy nagyobb fatáblát, majd egy közepes plexitáblát, aminek a hátterét le is festjük. Többféle szöveggel készülünk: a fatáblára esküvői üdvözlők és hosszabb idézetek közül, a plexitáblára rövidebb idézetek közül választhatod majd ki, hogy mit szeretnél megírni.

Az ár minden szükséges kelléket tartalmaz. A kurzus Budapest mellett, Sóskúton kerül megrendezésre, a Natural Wedding Decor Showroomban.

Kezdés: 10 óra, tervezett befejezés: 17 óra.

A hosszú nap során gondoskodunk ebédről, frissítőkről, fenséges desszertekről, na és buborékokról, miért is ne? ;)

Toboz Művek x NWD masterclass – Meghívók

65 000 Ft

Érdeklődés, jelentkezés: masterclass@naturalweddingdecor.hu

Tarts velünk egy újabb izgalmas masterclass képzésen, ahol ezúttal a meghívó készítés világába vezetünk be a @tobozművek partnerségével!

Az egy napos kurzus keretében számos izgalmas, invitáláshoz hasznos és gyönyörű kiegészítőt tervezünk, rajzolunk, kezdve a borítékbelsőktől, az RSVP kártyán át a térképekig.

Sorra vesszük a kötelező elemeket, hogy milyen designok közül választhatunk, melyek a legizgalmasabb trendek és hogyan tehetjük igazán személyessé a meghívókat.

Foglalkozunk a népszerű akvarelltechnikával, az itthon újhullámos spatulatechnikával, olajfestékekkel és akrillal is kísérletezhettek majd, sőt a tollrajzok sem maradnak ki a sorból.

A képzés része egy szűkebb etapban a kalligráfia, hiszen a címzés során szükségünk lesz a csinosan kanyarintott betűkre. Bevezetünk a viaszpecsételés világába, minden tippet és trükköt elárulunk nem csak a módozatokról, de az anyagokról is.

Végül, de nem utolsó sorban sorra vesszük a papírokat és a különböző nyomtatási technikákat.

Átfogó tudásanyagot sajátíthatsz el ezalatt az intenzív egy nap alatt. Megígérjük, annyira fogod szeretni, hogy ezentúl még a vasárnapi ebédekre is mindenkit a saját, csodás meghívóiddal fogsz invitálni. Hiszen megszámlálhatatlan alkalom adódik a gyakorlásra: szülinapok, leánybúcsú, évforduló, babaköszöntő, esküvő és miért is ne kamatoztathatnád a tudásod üdvözlőkártyákon is, például Valentin napon vagy karácsonykor.

Ha nincs tapasztalatod se aggódj, jelentkezz bátran, a kurzust minden előképzettség nélkül is sikeresen teljesíteni tudod!

Minden szükséges eszközről gondoskodunk, sőt ajándékokkal és alapanyagokkal is ellátunk, hogy otthon gyakorolhass.

A masterclass ára minden szükséges kelléket tartalmaz. A kurzus Budapest mellett, Sóskúton kerül megrendezésre, a Natural Wedding Decor Showroomban.

Kezdés: 10 óra, tervezett befejezés: 17 óra.

A hosszú nap során gondoskodunk ebédről, frissítőkről, fenséges desszertekről és táncoló kis buborékokról is. A pezsgő remek múzsa, az Egy csipet torta édes kis falatkáival pedig isteni kombináció.

Natural Wedding Decor masterclass – Kétnapos virágkötés

255 000 Ft

Érdeklődés, jelentkezés: masterclass@naturalweddingdecor.hu

Két nap a virágkötés bűvöletében, számos gyönyörű, illatos és száraz virág között, tapasztalt szakemberekkel a Natural Wedding Decor Showroomban.

Beavatunk benneteket a virágdekorációk rejtelmeibe, legyen szó csokrokról, asztaldíszről vagy őrületes installációkról, például kapukról, fejdíszekről, kitűzőkről. Ha azonnal az esküvők világa ugrik be nem csoda, de az itt megszerzett tudást számos egyéb ünnepi alkalom során kamatoztathatod.

Az első nap első részében olyan elméleti ismereteket sajátíthattok el Pentz-Fodor Beától, a @Kifli és rezeda tapasztalt virágművesétől, amelyek biztos alapokat adnak az alkotáshoz. Sorra vesszük például, milyen technikákkal kezelhetjük az egyes virágokat, hogy minél tovább megőrizzük szikrázó szépségüket. Persze gyakorlati folyamatokra is kitérünk majd, például, hogyan osszuk el a virágokat a teljes dekorban, milyen időzítéssel érdemes számolni, mi az amit korábban vagy csak a helyszínen tudsz elkészíteni. Sőt, fontos kérdés egy elvállalt munka során a díjszabás is. A nap gyakorlati része során miközben beszélünk a csokrok lehetséges formáiról és kellékeiről, @esküvődekor Nóri lélegzetelállító alkotásaiból tanulva készítünk egy menyasszonyi csokrot.

A második napot a zero waste technikákkal kezdjük, itt a @chetres szupertehetséges csapata/duója lesz a vendégünk. Belemélyedünk a gyakorlati tapasztalatszerzésbe és készítünk majd asztaldíszt, kitűzőt, fejdíszt. Ezen a napon érkezik hozzánk @Pálffy Kata – Virág és enteriőr design szakember, aki az Amerikában töltött idő alatt megismert technikákról és trendekről beszél majd. A nap második felében készítünk majd egy installációt, és helyszíni gyakorlatot is szerezhettek, mert mindent elszállítunk a bámulatos +52 Event & Gastro Hallba, dekorálunk, és a saját magunk kreálta alkotások között őrületes grill és BBQ fogásokat falatozunk majd.

A virágkötés egy hihetetlen szakma, de ha nincs tapasztalatod és szeretnél elmerülni benne, akkor jelentkezz bátran, a kurzust minden előképzettség nélkül is sikeresen teljesíteni tudod. Átfogó tudásanyagot sajátíthatsz el ezalatt az intenzív hétvége alatt, sőt, a masterclass után gyakorlás mellett bátrabban vállalhatsz majd megbízásokat is, így ajánljuk a képzést azoknak, akik fejleszteni szeretnék magukat és azoknak is, akik még csak most fontolgatják, hogy ezt a pályát választják.

Mindenről gondoskodunk, sőt ajándékokkal, eszközökkel és alapanyagokkal is ellátunk, hogy sokat gyakorolhass.

Ha mindegyik kurzuson szívesen részt vennél, kérd kedvezményes ajánlatunkat e-mailben.

Menu