STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Kitti & Ákos

Kittiék esküvője (így lassan négy évvel később) is az egyik legkedvesebb dekorunk volt. Egyrészt ez volt az első téli esküvőnk, úgyhogy végtelenül lelkes voltam, másrészt Kittivel (és Ákossal) az első perctől ugyanazon a hullámhosszon voltunk, már az első félmondat után beleszerettem az esküvőjükbe: egy laza téli napot szerettek volna a barátokkal és a családdal: disznóvágás, forraltbor, sültgesztenye, hagymás virágok és fagyöngy, mindenféle sallang nélkül.

Az asztalokon konzervdobozokban és befőttes üvegekben volt a virág (és sósmogyoró :)), terített asztalok helyett pedig egyedi papír alátéteket készítettünk, az evőeszközöket pedig papírzacskóban, asztalonként egy csoportba raktuk ki. Az asztalok számok helyett mindenféle elnevezéseket kaptak, amik kötődtek a naphoz.

Minden vendég kapott egy kis jácintot, ami alapján megtalálhatták az asztalukat.

A gyerekek kincskereső térképeket kaptak, ami alapján jelölt parafadugókat találhattak, majd beválthatták kis ajándékokra.

A kedvencem, azt hiszem mégis a szertartás volt: a kandalló mellett, hordókkal és végtelen melegséggel csodás ceremónia zajlott. Ákos miatt egy kis jogi vicceskedés is volt: táblákon kellett átírniuk a családi állapotukat. :)

Nagyon szerettem a limonádé és desszert bárt mindenmentes SweetDelight Budapest sütikkel és papír szívószálakkal.

Fotók: Török-Bognár Reni
Helyszín: Rókusfalvi Birtok Etyek
Minden mentes sütik: SweetDelight Budapest

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu