STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Emese & Norbi

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, hot wine, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, roasted chestnuts

“Mindig is tudtuk, hogy őszi esküvőt szeretnénk. És ha ősz, akkor forralt bor, és sült gesztenye.”

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, hot wine, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, roasted chestnuts

A munkánk a saját esküvőnkkel indult. Akkor még persze csak azt tudtuk, hogy mindenképpen magunknak szeretnénk készíteni mindent, nem is sejtettük, hogy később ez lesz az életünk. :)

Az alap koncepció az ősz és a természetesség volt, mert imádunk mindent, ami ősz, a napsütéses napokat, amikor a természet legszebb ruháját ölti, a hosszú sétákat a zörgő levelek között, de azokat is, amikor az ember bevackolódik egy bögre forralt borral, a sült gesztenye illata lengi be a szobát, és a melegből szemléli a ködöt és az esőt.

A helyszín ennek a hangulatnak a megteremtésére tökéletes választás volt. Az Őrség szépsége, és a Pajta egyszerűsége gyönyörű hátteret és környezetet adott az eseménynek. Az esőre is fel voltunk készülve, az alkalomra készíttetett, logózott esernyők várták a vendégeket, hogy ha bárhol elkapja őket az eső, nehogy megázzanak. Így fordult az “undok eső” kellemes kiegészítőjévé a napnak.

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, hot wine, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, roasted chestnuts, umbrella

Készítettünk egy logót levelekből és a nevünkből, ez megjelent a meghívón, a menükön, információs táblákon, ez került az esernyőkre is.

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, hot wine, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, roasted chestnuts

Fotó: Fénylabor

Hagyományos vendégkönyv helyett egy fa várta a vendégeket. A mi madárkánk mellé őszi leveleket mintázott az ujjlenyomatuk.Natural Wedding Decor - wood, tree slice, hot wine, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, roasted chestnuts

A dekorációban az ősz mellett a fő szempont a természetesség volt: fa, termések, kenderkötél, újrahasznosított papír. Mivel novemberben nem sok virág virágzik, ezért a menyasszonyi csokorban is inkább őszi bogyók és gyapotpamacsok voltak.

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic

Norbi nagy horgász, és nagyon szeretünk együtt horgászni járni, ezért az ültetés a halak körül forgott. Az asztalokat számok helyett halak jelölték. Az ültetési renden a Norbi régi fotói voltak, amin az adott hallal szerepel. A gyerekkori képek, ahol a egy-két vendég is szerepelt, nagy derültséget okoztak.Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, fishing

A köszönő ajándékok az ültetőkártyákba rejtett virágmagok voltak.

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, seeds

Fotó: Fénylabor

Mivel ősszel korán sötétedik, a vacsorára rengeteg gyertyát raktunk, ez végtelenül meleg és belsőséges hangulatot teremtett.

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic

Az üdvözlő koktélokat az esküvői babonák ihlették, volt régi, új, kék és kölcsön.Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, cocktails

A mosdó ajtókon a gyerekkori képeink lógtak.

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, restrooms

Délután a vendégek készíthettek gesztenye bábukat, méghozzá esküvői kiadásban, a legszebbek pedig felkerülhettek a torta tetejére.

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic, cake

Túlzás nélkül állíthatom, hogy minden tökéletesre sikerült, ez a nap számunkra, és a vendégek számára is felejthetetlen lett. :)

Natural Wedding Decor - wood, tree slice, cardboard, rope, succulents, autumn, rustic

Helyszín: Pajta Bisztró, Őriszentpéter

Fotó: Simon Attila

Szervezés: Madarász Zsuzsi

Menyasszonyi ruha: Ravia Couture

Virág: Nagyrét-Virág

Frizura és smink: Koltai Tamás és Török Nóra

Fejdísz: Czok Ildi

Torta: Mészáros Cukrászda

Mentés

Menu