STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Lilla & Zoltán

lz

Lilláék esküvője nagyon meghatározó élmény volt számunkra, telis-tele szeretettel, odaadással és törődéssel.

Nem is tudom, hol kezdjem a történetet… :)

Lilla először a meghívók miatt keresett meg. Mint minden másban, itt is határozott elképzelései voltak: egyszerű, letisztult grafikát és logót, három lapból álló meghívót szerettek volna, ami egy pecsétes kis papírcetlivel van összekötve. Elég hamar megszületett a végeredmény, azt hiszem mindannyiunknak nagyon tetszett. :)

lz_1

Fotó: Török-Bognár Reni

Aztán egy hosszú-hosszú folyamat következett.. :) Lilla úgy döntött, hogy minket bíz meg a dekorációval. Nagyon bizonytalan volt, de ez érthető, hiszen akkor még alig volt referenciánk, főleg nem olyan, amit nekik álmodtunk meg. Hónapokig küldözgettük egymásnak a képeket, javítgattuk az összefoglalójukat, amikor is elérkezett az esküvő napja, úgyhogy nem volt tovább helye a módosítgatásnak. :)

Emlékszem a napra, amikor elindultunk Csongrádra. Két autóval, 36 órával az esküvő előtt. Még emlékezetesebb viszont, hogy mi fogadott a megérkezésünkkor: mindenféle kedves ember kószált vagy ücsörgött a helyszínen, mint kiderült a család és barátok. Azonnal felpattantak, hogy segítenek kipakolni. Hát, szerintem 10 perc után semmi nem volt az autókban. Ilyen fokú kedvességet és segítőkészséget azóta is ritkán tapasztalunk. :)

Nagyon izgultam Lilla miatt, féltem, hogy túl fogja izgulni az esküvőt. Hogy rá fog görcsölni a részletekre, és nem fogja tudni élvezni a napot. De amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy nincs miért izgulnom: Lilla felszabadult volt és boldog. Elmondta, hogy már nem aggódik semmi miatt, most már bárhogy lesz is, ez lesz élete legszebb napja. És milyen igaza van, kedves menyasszonyok, így kell csinálni! :)

Azonnal munkához is láttunk. Lilláék intézték a bútorokat és étkészleteket, ezért a mindegy 10-20 fős szuperjófej baráti társasággal rendeztük be a sátrat, a szertartás helyszínt, a vendégváró hordókat. :) Nagyon jó móka volt, tényleg. :) Mégis, amikor este 11-kor megérkezett Zoli egy lábas meleg halászlével, azt hittem, hogy elsírom magam. A vőlegény az esküvője előtti éjszakán tényleg azzal foglalkozott, hogy a dekorosoknak vacsorát hozzon. Erre már nincsenek szavak. :)

Szombaton gyönyörű napra virradtunk. Nyári meleg volt, egyszerűen tökéletes volt minden. A vendégeket érkezéskor különböző táblák fogadták, az utat pedig végig szegélyeztük pálcákra kötött üvegekben lévő virágokkal.

lz_2

lz_3

Fotó: Török-Bognár Reni

A szertartás is a kertben volt, a székeket Lilla intézte a helyi Bohém Kávézó padlásáról. :)

lz_4

Fotó: Török-Bognár Reni

A szertartáson sok külföldi vendég volt, nekik készítettünk angol nyelvű fordítást az egész ceremóniáról.

lz_5

Fotó: Török-Bognár Reni

A szertartás asztalon kapott helyet a vekker, ami pontban a szertartás kezdetekor csörgött, illetve a boros doboz, amit később a szertartáson együtt lezártak. A gyűrűt Lilla unokahúga hozta be egy mohával töltött kis kosárkában.

lz_6

Fotó: Natural Wedding Decor

lz_7

Fotó: Fotó: Török-Bognár Reni

A szertartáson kapunak két létrát állítottunk, amit mindenféle régi tárgyakkal díszítettünk.

lz_8

Fotó: Török-Bognár Reni

A szertartás előtt és után Lilla gondoskodott róla, hogy ne unatkozzanak a vendégek: mindenféle interaktív lehetőségek voltak elszórva a kertben.

lz_10

lz_9lz_12

lz_11

Fotók: Natural Wedding Decor és Török-Bognár Reni

A vacsorához vezető úton gyerekkori képeik lógtak a fákon.

lz_13

Fotó: Natural Wedding Decor

Az ültetési rendet pedig két rozoga ablakra írtuk fel.

lz_14

Fotó: Török-Bognár Reni

A sátorban nem terveztünk sok dekort, a főasztal is egy sima körasztal volt, egyedül a székükön lógott egy-egy kismadár, illetve az asztalközépben egy apró “Happily ever after” felirat jelezte a helyüket.

lz_15

lz_18

Fotók: Török-Bognár Reni és Natural Wedding Decor

A sátorban is akadt még feladat a vendégeknek: tanácsokat kellett írniuk az ifjú párnak, ajándékba pedig mindenki kapott egy zacskó nefelejcs magot. :)

lz_16

lz_17

Fotók: Török-Bognár Reni

Muszáj még pár szót ejtenem Lilla nővéréről, Barabás Katalinról. Ő készítette a tortát, és mindenféle csodásabbnál csodásabb süteményt és pogácsát. Sosem fogom elfelejteni, amikor szombat reggel 6-kor mentem vissza a szállásunkról a helyszínre, és látom, hogy anyukájukkal karöltve még mindig ott vannak a konyhában. Először azt hittem, hogy lepipáltak engem is, olyan korán keltek, de rá kellett jönnöm, hogy ők bizony haza se mentek. Nagyon tisztelem és értékelem a szorgalmas és alázatos munkát, hát ők aztán csillagos ötösre vizsgáztak belőle. :)

lz_20

lz_19

lz_21

Fotók: Török-Bognár Reni

Mindent összevetve tényleg egy csupa szív esküvő volt, kétségtelenül az egyik kedvencem, örökre a szívembe zártalak Titeket!

lz_23

lz_22

Fotó: Török-Bognár Reni

Ha időtök engedi, nézzétek meg az esküvő filmjét, egyszerűen meseszép. :)

Fotó: a csodálatos Török-Bognár Reni; (a saját képeink minőségéért elnézést kérek)
Virág – Mimi / events with love
Torta – Barabás Kata – Kate’s Sweeties
Film – (akkor még) Barabás Zsolt – Digimoments Videography
Smink – Tombor Sarolta
Frizura – Vörös Zsuzsanna
Fejdísz – Merksz Katalin

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu