STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Zsófi & Jocó

Zsófi nem sokkal az esküvőjük előtt keresett meg, és mivel pont volt egy lyuk azon a hétvégén, örömmel vállaltam el az esküvőjüket. Megbeszéltünk egy találkozót, persze imádtam az elképzeléseit, majd mindenre igent mondott, amit csak felhoztam új ötletként. :) Azzal a lendülettel megcsináltuk a meghívókat is, hiszen igencsak időszerű volt már (azt hiszem egy hónap volt az esküvőig). Annyira aranyos volt, amikor elvitte a kis csomagot, azt hiszem ő maga is alig hitte el, hogy már a kezében is vannak. :) Az esküvő Etyeken volt, nyilván nem véletlenül esett erre a választás, a témájuk a bor és a fröccs lett. :) Kis létszámú esküvő volt, annak minden örömével, egyszerűen imádtam. :)

Helyszín: Czimeres Pálinkaház

Mentés

Mentés

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu