open menuclose menu

Köszöntünk az oldalon! Sajnos az esküvőkkel eléggé el vagyunk maradva, de igyekszünk behozni az elmúlt éveket! Addig is kövessetek minket az Instagramon és a Facebookon frissebb tartalmakért!

Kategóriák:

Kapcsolat:

Kérjük az oldalon keresztül keressetek minket!

Styled shoot

View Full Post

esküvő

View Full Post

Közösségi média:

Anna & Dani

Sajnos nagyon elhanyagoltam a honlapunkat, de mivel fejembe vettem, és nem tudom elengedni, hogy márpedig az összes esküvőnk fent lesz a honlapon, ezért továbbra is haladok sorban… :) Úgyhogy így 4 év távlatából írogatom a kis leírásokat, de remélem ez nem vesz majd el a varázsukból. :)

*** mindenféle külső és belső hatásokra mégis kénytelen vagyok kihagyni esküvőket – egyszerűen annyi kép és esküvő van már, hogy inkább zavaró, mint felemelő a sok bejegyzés..


A következő esküvő tehát Anna és Dani fesztiválos esküvője. A pusztazámori kastélyba már akkor is visszajártunk, és szuperlelkesek voltunk, hogy egy teljes esküvőt dekorálhatunk ott. Ráadásul Annáék fantasztikusak voltak, lazák voltak, egy együttesben játszottak, és minden ötletünkre lelkesen bólogattak. :)

A bejáratnál a fesztiválokon szokásos többnyelvű üdvözlő tábla volt, illetve mindenki vehetett magának egy napijegyes karszalagot. :)

  

Az ültetési renden a kastélyhoz passzoló arany keretben különböző kártyák mutatták, hogy ki hol ül, a hátteret pedig Annáék saját régi karszalagjai és koncert belépői adták.

 

Az asztalokat is minél egyszerűbbre és lazábbra szerettük volna, a kedvenceim a konzervdobozok, és a rájuk kötött monogramos gitárpengetők voltak.

   

A vendégkönyv is egy gitár volt, ezt írhatták alá a vendégek Annáéknak emlékbe. :)

Anna színes csokrot szeretett volna, a fiúk kitűzőjét pedig a szokásos kiegészítővel dobtuk fel. :)

 

Helyszín: Öreg Tölgyfa Fogadó, Pusztazámor
Fotók: saját fotók

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Natural Wedding Decor | 2038 Sóskút, Temető utca 41. | 47.3998719, 18.8266076 hello@naturalweddingdecor.hu