STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Mary & Olivér

Mivel a mi esküvőnk is novemberben volt, nagyon örültem, hogy lett egy ősz végi megkeresésünk. Mary-ék a témájuknak az utazást választották, ezért az őszi világot utazós elemekkel vegyítettük. :)

A tökök mindenhol jelen voltak: a köszöntő táblánál, ültetési rendél, és az asztalokon, de például a gyűrűtartó is egy kis tök volt, illetve a torta tetején is egy vőlegény és egy menyasszony tök állt. A szertartás után nem szirom, hanem színes falevél szórás volt, illetve a virágokat is ezekből a színekből válogattunk.

Az utazásra utalt már a beszállókártyás meghívójuk is, az asztalszámok helyett pedig olyan helyekről voltak elnevezve az asztalok, ahogy a Mary-éknek egy-egy emlékezetes utazásuk volt. Az asztaldíszeket általuk hozott helyi dolgokkal egészítettük ki.

Fotók: Tamas HT Horvath és saját fotók
Szervezés: Green wedding by Madarász Zsuzsi
Helyszín: Prónay-kastély Alsópetény

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu