STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Zsófi és Áron

Zsófiék már a legelső megkeresésükben leszögezték, hogy Tim Burton világa lesz az esküvőjük témája. Hát, mondanom sem kell, hogy majdnem kiugrottam a bőrömből örömömben. Már akkor tudtam, mennyi lehetőség van ebben az esküvőben.

Nagyon könnyen azonosulok szinte minden témával, elég széles az érdeklődési köröm, és könnyen megszeretek dolgokat, amiket addig ismertem, de ez történetesen számomra is egy olyan téma volt, amit akár magamnak is választhattam volna, nagyon boldog voltam. 

Az asztalok Alíz, csodaországban hangulatot kaptak: mohával benőtt órák és teáscsészék, az asztalszámok pedig kilincses “ajtódarabok” voltak. Az ültetési rend könyvekbe bújtatott kártyákból állt: mindenki megkereste a sajátját, és a kártya száma jelezte az asztalt.

A desszertasztalt a Charlie és a csokigyár ihlette, de volt Beetlejuice-os limonádé bár és Halott menyasszonyos köszönőajándék is.

Fotó: Török-Bognár Renáta

Zsófi és Áron elképesztően eredeti személyiségek, ők voltak, akik inspiráltak a muka során. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, és aztán hagyták, hogy hagy csináljam a dolgom. A mai napig imádom nézegetni a végeredményt.

Fotók: Vivien Naomi Photography

Virágok: Kifli és Rezeda

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu