open menuclose menu

Köszöntünk az oldalon! Sajnos az esküvőkkel eléggé el vagyunk maradva, de igyekszünk behozni az elmúlt éveket! Addig is kövessetek minket az Instagramon és a Facebookon frissebb tartalmakért!

Kategóriák:

Kapcsolat:

Kérjük az oldalon keresztül keressetek minket!

Styled shoot

View Full Post

esküvő

View Full Post

Közösségi média:

Ivett és Robi

Ivett és Robi esküvői tematikája Ivett és Robi volt. ☺️ Imádják egymást, a falmászást, a zöldségeket és a könyveket, úgyhogy ezt mind belevittük a dekorba, így végül egy bohém, családias hangulatú és nagyon természetes esküvőt dekorálhattunk.

A vendégvárásnál egy nagy zöldség- és gyümölcsbárt találtunk ki, illetve a virágokban is megjelentek zöldségek. Elképesztően kedveltem ezt a zöldséges vonalat! Egyszer nagyon szeretnék egy olyan esküvőt, ahol a virágok helyett csak zöldségek vannak, ami szuper green lenne, mert mindent meg lehetne enni utána, így gyakorlatilag nem maradna hulladék, csak némi komposzt 😊

A köszönőajándék mindenkinek személyre szabott könyv volt, amiben a könyvjelző mutatta a helyüket a vacsoránál, ez szolgált egyben ültetési rendként is.

Nagyon szerettem ezt a megoldást, mert ritkán kap ekkora szerepet a köszönőajándék egy-egy esküvőn.

Az asztalok is könyvekről voltak elnevezve, illetve az asztalközepeknél a könyveken kívül az adott asztal könyvéből volt egy kis szerelmes idézet.

Végül a falmászást a történetüknek szentelt kis sarokban jelenítettük meg 😊 ott díszelgett két pár falmászó cipő, amiben megismerték egymást, illetve a vőlegény kitűzőn volt egy kis karabiner, ami szintén erre utalt.

Ivett fantasztikus menyasszony volt: laza, kedves, egy percig nem feszült be a szervezés során. Azóta egyébként esküvőszervezéssel is foglalkozik

Fotó: Török-Bognár Renáta

Fotós: Török-Bognár Renáta

Virág és dekor: Natural Wedding Decor

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Natural Wedding Decor | 2038 Sóskút, Temető utca 41. | 47.3998719, 18.8266076 hello@naturalweddingdecor.hu