STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Enikő & Dénes

ed

Enikővel télen találkoztam, hogy kitaláljuk a részleteket. Két dolgot tudott, hogy filmes témát szeretnének, és hogy a környezettudatosság nagyon fontos neki. Ami még kiderült számomra, hogy imádja az orchideákat, rengeteg van nekik otthon is, és örülne, ha mindenhol orchideák lennének. :)

A meghívókat újrahasznosított papírból készítettük kis arannyal és tortacsipkével megbolondítva, ami később végigkísérte az esküvőt is. A meghívó része volt egy könyvjelző, amin filmkocka szerűen képek voltak róluk.

17

Fotó: Török-Bognár Reni

Az esküvőn az útelágazásnál tábla mutatta az irányt, már itt megjelent a csipke és az arany. Készítettünk egy dobozt is, amibe gyűjthették az ajándékokat.

ed__1

A vendégvárásnál a filmes témához hűen pop-corn bár várta a vendégeket.

ed_2

A szertartásnál a bevonulást természetesen orchideák szegélyezték. A virágokat egyébként az esküvő után fellogóztuk, és Enikőék elajándékozták.

ed_3

Az asztalokat számok helyett filmek jelölték, az asztalokon belül pedig a főasztal kivételével szabad helyfoglalás volt. Személyes kedvenceim a régi filmes tekercsek, amiket az asztaldíszeknél használtuk. :)

ed_4ed_5ed_6

Vendégkönyvnek ujjlenyomatos fát készítettünk, a gyerekek pedig kis foglalkoztató csomagot kaptak a vacsorára.

ed_7

Kedves Enikő és Dénes, köszönjük, hogy minket bíztatok meg a dekorálással, én nagyon szerettem. :)

Pár fotó a borítóképen: Rogoszfotó
Fotók: Natural Wedding Decor
Videó: Videoportfolio
Helyszín: Petneházy Huszárcsárda

Mentés

Mentés

Mentés

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu