STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Fruzsi & Isti

fi

Tudom, minden esküvős beszámolót úgy kezdek, hogy az egyik kedvenc esküvőm, de tényleg így érzem, a valóság pedig valószínűleg az, hogy mindig az aktuális esküvőnkbe szeretek bele, így valóban mindegyiket úgy élem meg, hogy a kedvencem. :)

Szóval Fruzsiék esküvője is egyértelműen a kedvencek közé tartozik. :) Emlékszem, amikor megkerestek, és felvázolták a tematikájukat, tapsolva ugráltam örömömben. :) Aztán amikor találkozunk, már biztos voltam benne, hogy szuper esküvő lesz. A szertartást Budapesten tartották, ide is készítettünk pár kiegészítőt, de most inkább a balatoni helyszínre koncentrálnék. Fruzsiék gyerekkoruktól jártak Balatonboglárra, ahol a Platán Strand előtt az egyik pizzéria a törzshelyük lett. Kitalálták, hogy itt fogják tartani az esküvői vacsorát, utána pedig a téren buliznak. Ha megengedtek egy személyes megjegyzést, szerintem zseniális gondolat volt! :) Még egy fontos helyszín volt az életükben, egy olaszországi kisváros, ahova minden évben elmentek, és azt kérték, ezt hozzuk össze a Balatonnal a dekorban. Így lett kicsit tengeres, kék-fehér csíkos a koncepció.

Az asztalokat az olasz város részeiről neveztük el.

Köszönő ajándékként egy üveg házi pálinkát kaptak a vendégek.

Vendégkönyvnek palackposta volt, Fruzsiéknak lehetett üzenni másnapra, az egy hónapos és az egy éves évfordulójukra.

Mivel Isti kedvenc söre a Guinness, ezért hozattak egy hordóval az esküvőre, és aki kért, Isti csapolt neki egy korsóval.

Mivel a buli közterületen volt, kicsit gerilláskodtunk, és a környező fákat Fruzsiék logójával jelölt kötelekkel tekertük körbe.

És hogy kicsit a bámészkodók is osztozzanak az örömükben, egy fröccspultot állítottunk nekik: bárki önthetett magának egy pohárral a téren.

Utolsó ötletként a tortára kitaláltuk, hogy ne a hagyományos menyasszony-vőlegény páros legyen a tortán, hanem inkább az olasz tengerpartot idéző napernyő és nyugágyak.

Köszönöm Nektek, Fruzsi és Isti a bizalmat, nagyon éveztem az esküvőtöket dekorálni. Azóta már egy csöppséggel gyarapodott a család, így hármótoknak kívánok minden szépet és jót! <3

Stáblista:

Helyszín // Fehér Ló Pizzéria és Grill, Balatonboglár
Fotó // AtteKovacs Photography és saját fotók
Menyasszonyi ruha // Daalarna
Haj // Tóth Ari
Smink // Tihanyi Nóri

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu