open menuclose menu

Köszöntünk az oldalon! Sajnos az esküvőkkel eléggé el vagyunk maradva, de igyekszünk behozni az elmúlt éveket! Addig is kövessetek minket az Instagramon és a Facebookon frissebb tartalmakért!

Kategóriák:

Kapcsolat:

Kérjük az oldalon keresztül keressetek minket!

Styled shoot

View Full Post

esküvő

View Full Post

Közösségi média:

Noémi és Tamás

Noémiékből sugárzik a könnyed elegancia, és ezt a dekorációban is szerették volna viszontlátni. ☺️ Alapkoncepció volt a természetesség, a rozmaring, az arany és a fehér virágok, és a borászat által meghatározott hangulat.

Ennek megfelelően szögletes fa dobozokba kerültek a virágok és a tömbgyertyás vázák az asztalokon, amiket az általunk készített fakocka és arany mécses tartókkal egészítettünk ki. A meghívó grafikájához készült rozmaring sok helyen visszaköszönt, a terítékeket pedig rozmaringgal díszítettük.

Fotó: Török-Bognár Renáta

Vendégkönyv helyett Noémiék által gyűjtött parafadugókat kellett aláírni, a köszönőajándék pedig Tamásék családi méze volt, ami egyben ültetési rendként is szolgált.

Mennyezeti dekorként izzósorokat és muffin papírokat függesztettünk fel, ami külön izgalom volt, mert az acélgerendák 8-10 méter magasan voltak, ahova egy targoncára kötött kosárban tudtuk csak felemelgetni egymást.

Nagyon szerettem a hangulatot, ami a helyszínből áradt, és nagyon örültem, mert Noémiék olyan irányt választottak, ami hozzánk is közel állt, és a helyszínbe is szépen illeszkedett.

Fotó: Jágity Fanni Fotográfus

Helyszín, Catering: Sauska borászat

Videó: MrWedding, Szín Róbert

Virágok: Natural Wedding Decor

Menyasszonyi ruha: Daalarna – Benes Anita

Cipő: Vágó Réka

Frizura: Eszteri Zsófia

Smink: Skrionya Sára

Menyasszonyi torták: Egy csipet torta

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Natural Wedding Decor | 2038 Sóskút, Temető utca 41. | 47.3998719, 18.8266076 hello@naturalweddingdecor.hu