STORIES of LOVE

Természetes, környezetbarát anyagok. Személyre szabott, különleges témák. A koncepciótól a kivitelezésig, a meghívótól a köszönő ajándékokig.

Ha szeretnéd, hogy az esküvődön a dekoráció ne legyen erőltetett, hanem olvadjon bele a környezetbe, ne legyen fellengzős és giccses, hanem letisztult és kifinomult, legyen tele szeretettel és kedvességet árasszon, mi segítünk ezt megteremteni.

Csodás profilfotó: Török-Bognár Reni

Noémi és Tamás

Noémiékből sugárzik a könnyed elegancia, és ezt a dekorációban is szerették volna viszontlátni. ☺️ Alapkoncepció volt a természetesség, a rozmaring, az arany és a fehér virágok, és a borászat által meghatározott hangulat.

Ennek megfelelően szögletes fa dobozokba kerültek a virágok és a tömbgyertyás vázák az asztalokon, amiket az általunk készített fakocka és arany mécses tartókkal egészítettünk ki. A meghívó grafikájához készült rozmaring sok helyen visszaköszönt, a terítékeket pedig rozmaringgal díszítettük.

Fotó: Török-Bognár Renáta

Vendégkönyv helyett Noémiék által gyűjtött parafadugókat kellett aláírni, a köszönőajándék pedig Tamásék családi méze volt, ami egyben ültetési rendként is szolgált.

Mennyezeti dekorként izzósorokat és muffin papírokat függesztettünk fel, ami külön izgalom volt, mert az acélgerendák 8-10 méter magasan voltak, ahova egy targoncára kötött kosárban tudtuk csak felemelgetni egymást.

Nagyon szerettem a hangulatot, ami a helyszínből áradt, és nagyon örültem, mert Noémiék olyan irányt választottak, ami hozzánk is közel állt, és a helyszínbe is szépen illeszkedett.

Fotó: Jágity Fanni Fotográfus

Helyszín, Catering: Sauska borászat

Videó: MrWedding, Szín Róbert

Virágok: Natural Wedding Decor

Menyasszonyi ruha: Daalarna – Benes Anita

Cipő: Vágó Réka

Frizura: Eszteri Zsófia

Smink: Skrionya Sára

Menyasszonyi torták: Egy csipet torta

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu